jueves, 17 de agosto de 2017

La UGT de Catalunya condemna l’atemptat terrorista a Barcelona i convoca un minut de silenci demà davant de les seves seus a les 12h

samarreta-i-love-bcn

La UGT de Catalunya vol expressar la seva consternació per l’atemptat terrorista comès avui a les Rambles de Barcelona contra ciutadans i turistes. Des del nostre sindicat condemnem fermament el brutal atac i traslladem el nostre condol i solidaritat als familiars i amics de les víctimes mortals i desitgem la ràpida recuperació de les desenes de persones ferides.
Des de la nostra organització rebutgem la massacre perpetrada a Barcelona, ciutat acollidora, oberta i defensora de la pau, de la mateixa manera que rebutgem la violència a qualsevol ciutat del món on s’agredeixen víctimes innocents.
No permetrem que ens imposin la por i l’odi. Des de la UGT de Catalunya ens refermem més que mai en el nostre compromís amb la defensa de la llibertat, la tolerància, la pau i la democràcia.
També volem traslladar el nostre suport i confiança als treballadors i les treballadores de les forces de seguretat i dels serveis d’emergència i sanitaris, i demanem a la ciutadania plena col·laboració i solidaritat.
La UGT de Catalunya convoca demà divendres, 18 d’agost, a les 12 hores un minut de silenci davant de les nostres seus a tot el territori com a mostra de rebuig a la violència i de solidaritat amb les víctimes. El nostre secretari general, Camil Ros, participarà a la concentració de la seu principal de la Rambla del Raval, 29-35, de Barcelona.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.